Μωραΐτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με τον Ολυμπιακό» !

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου Vitabiotics για το παιχνίδι της Κυριακής (7/11, 20:00, ΕΡΤ 3) με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς γιορτάζονται τα 50 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

«Προερχόμαστε από δυο πολύ καλές νίκες με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και με την Τσμόκι Μινσκ στο FIBA Europe Cup και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που πηγαίνει καλά στην Euroleague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προσπαθώντας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης, για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Για την σημασία του αγώνα, όπου θα γιορτάσει ο σύλλογος τα 50 χρόνια ιστορίας του, ο γκαρντ των «κυανοκιτρίνων» υποστήριξε: «Είναι μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογο και την ιστορία του. Ξέρουμε ότι θα έρθουν στο γήπεδο για να τιμηθούν και οι παίκτες που φόρεσαν για πρώτη φορά την φανέλα του συλλόγου. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να τους τιμήσουμε».

Όσο για την παρουσία του κόσμου, υπογράμμισε: «Θέλουμε πολύ να μας στηρίξει, να γίνει ο έκτος παίκτης μας και να μας δώσει την ενέργεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

 


Περιστέρι Vitabiotics – Ολυμπιακός
Κυριακή 7/11, 20:00, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»
Εισιτήρια στα εκδοτήρια Σάββατο (11:00 – 14:00) και Κυριακή (από τις 16:00)
ΕΡΤ 3 Live – https://tinyurl.com/xh68mbby

Μοιράσου το