Ρώσσης: «Νίκη με Τσμόκι για να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης»

Με την καλή ψυχολογία που απορρέει από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, το Περιστέρι Vitabiotics υποδέχεται την Τετάρτη (3/11, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την Τσμόκι Μινσκ, για την τέταρτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

«Χρειαζόμαστε τη νίκη με την Τσμόκι στο γήπεδο μας, ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά τις δυο ήττες του πρώτου γύρου», ανέφερε ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου Δημήτρης Ρώσσης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους και συμπλήρωσε:

«Η νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ μάς δίνει μία μικρή ώθηση, αλλά το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μινσκ και η ήττα στην παράταση αποτελούν -νομίζω- μεγαλύτερο κίνητρο για μας».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Περιστερίου Vitabiotics στην αναμέτρηση με την Τσμόκι, εξήγησε:

«Πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα, που θα παλέψει και τα 40 λεπτά, και εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες και πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση για να φτάσουμε στη νίκη».

Το πρωί της Τετάρτης (3/11, 11:00) οι «κυανοκίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, που θα περιλαμβάνει τακτική και σουτ.

Μοιράσου το