Χρυσικόπουλος: «Να συνδυαστεί η πρεμιέρα με νίκη»

Στην ταχύτητα και την αθλητικότητα του Προμηθέα εστιάζει ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γράφοντας για την πρεμιέρα της Stoiximan Basket League (Σάββατο 2/10, 20:00, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»°.

Γεια σας φίλοι μου,

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή χρόνια ξεκινάει το Σάββατο, αφού ύστερα από δύο χρόνια, αθλητές και φίλαθλοι θα βρεθούν ξανά κάτω από την ίδια στέγη!

Αναμφίβολα, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, καθώς λόγω του κορωνοϊού οι συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί δεν ήταν και οι ιδανικότερες το προηγούμενο διάστημα, όταν διεξάγονταν αναμετρήσεις σε άδεια γήπεδα.

Πριν μιλήσουμε για μπάσκετ, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και σύντομα να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Όσον αφορά την ομάδα μου, το Περιστέρι, όλοι είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ξεκινά το πρωτάθλημα και θέλουμε πάση θυσία αυτή η ημέρα να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανακόψουμε την ταχύτητα με την οποία επιτίθεται ο Προμηθέας και να ματσάρουμε την αθλητικότητά του.

Πριν κλείσω αυτή την πρώτη επικοινωνία μου, θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας μου και να τους πω ότι τους περιμένουμε στο γήπεδο και πάλι, να μας βοηθήσουν με την φωνή τους και να μας δώσουν την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη.

Λίνος Χρυσικόπουλος


Απόκτησε τώρα το δικό σου εισιτήριο διαρκείας και Μπες Ξανά στο Παιχνίδι!

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online εδώ και στα εκδοτήρια του Κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» (Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 14:00, τηλ.: 2105760076).

Μοιράσου το