Μανωλόπουλος: «Πρώτος στόχος να γίνουμε ομάδα» [video]

Τους στόχους του Περιστερίου και την φιλοσοφία του ανέπτυξε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος κατά την επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

«Θα ήθελα να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά για όλες τις ομάδες, το ελληνικό μπάσκετ, να έχουν υγεία, με κόσμο στα γήπεδα και όλοι να βοηθήσουμε τους πρωταγωνιστές για να μας προσφέρουν ένα αξιόλογο θέαμα, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα και να φέρουμε και περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Όσον αφορά το Περιστέρι, έχουμε κάνει με τη διοίκηση μία πολύ καλή επιλογή παικτών. Είμαστε όμως μία νέα ομάδα, καθώς εκτός από δύο παιδιά, οι υπόλοιποι είναι καινούριοι. Ο πρώτος στόχος είναι να γίνουμε ομάδα, να γίνουμε ανταγωνιστικοί και σκληροί και να προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League, είπε: «Ξεκινήσαμε πιο νωρίς και ήταν κάτι που το θέλαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια όμως, πρέπει να κοιτάξουμε να διαχειριστούμε το ότι ξεκινήσαμε πιο νωρίς. Αυτό έχει και καλά και κακά, αλλά θα τα καταφέρουμε».

Σαλούστρος: «Να κλείσουμε την περυσινή παρένθεση»

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Περιστερίου Χρήστος Σαλούστρος είπε:

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά μακριά από Covid-19 και τραυματισμούς. Να έρθουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα και να χαρούν το παιχνίδι. Εμείς στο Περιστέρι θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε την περυσινή μέτρια παρένθεση της ομάδας μετά την τετραετή επιστροφή στην Basket League και να προσπαθήσουμε να μπούμε στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο και να φέρουμε χαρά στον κόσμο και στους φιλάθλους μας».

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Περιστερίου προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (20/9) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», δίνοντας έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Σαλούστρος, λόγω του τραύματός του στο δεξί χέρι.Μοιράσου το