Μανωλόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για το ματς απέναντι στην Κλουζ, θέλουμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να ξεπεράσουν την Τετάρτη (15/9, 20:30, ERTSports) το εμπόδιο της Κλουζ και να διεκδικήσουν στην συνέχεια την Παρασκευή (17/9) την πρόκριση τους στους ομίλους του Basketball Champions League είναι στο Περιστέρι.

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (13/9) τη νίκη της Κλουζ επί της Βίλπας στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και έχουν ξεκάθαρη άποψη για τον αντίπαλο τους.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι μια νίκη που θα μας πάει στον τελικό για να καταφέρουμε να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα μας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι» υποστήριξε ο τεχνικός του Περιστερίου και συνέχισε: «Η Κλουζ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με πολλούς ξένους. Έχει έρθει και αυτή για να διεκδικήσει την πρόκριση. Την είδαμε και στο παιχνίδι της με την Βίλπας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κλουζ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά, που είναι ένας τρόπος που μας διακρίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα».

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται εδώ καθώς και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00 της Τετάρτης 15/9.

 

Μοιράσου το