Το μυαλό στα προκριματικά του BCL, ατομικό πρόγραμμα ο Σαλούστρος [video]

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου εν όψει των προκριματικών του Basketball Champions League, που διεξάγονται στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (13-17/9).

Μετά το φιλικό της Παρασκευής (10/9) με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, αλλά και της αφομοίωσης της τακτικής, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν και το Σάββατο (11/9) στο γήπεδο.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης ή εφησυχασμού, άπαντες έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα των αγώνων που οδηγούν στους ομίλους του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Περιστερίου έκαναν βάρη, τακτική και πολλά σουτ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο αρχηγός της ομάδας, που τραυματίστηκε στο χέρι στο φιλικό παιχνίδι με την Μονακό, υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να είναι έτοιμος το βράδυ της Τετάρτης (15/9) στον ημιτελικό του τουρνουά, όπου το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κλουζ Ναπόκα και Σάλον Βίλπας.



Μοιράσου το