Δεύτερο τεστ με Iona την Πέμπτη για το Περιστέρι

Το δεύτερο τεστ δίνει το απόγευμα της Πέμπτης (26/8, 18:00) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι με αντίπαλο ξανά το Κολλέγιο Iona Gaels του Ρικ Πιτίνο.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και το βαθμό προόδου τους όλο αυτό το διάστημα που δουλεύουν σκληρά πρωΐ και απόγευμα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θα μπορέσει να αξιολογήσει και το κατά πόσον έχουν βελτιωθεί οι αδυναμίες που φάνηκαν στο πρώτο τεστ με τον ίδιο αντίπαλο.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για το Περιστέρι είναι το προσεχές Σάββατο (28/8, 17:00) με την ΑΕΚ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Όλα αυτά τα τεστ σκοπό έχουν την καλύτερη δυνατή αφομοίωση της φιλοσοφίας του προπονητή από τους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά και τη σωστή «χημεία» που πρέπει να έχουν οι αθλητές, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της νέας σεζόν.

Ο πρώτος στόχος βρίσκεται άλλωστε πολύ κοντά, τα προκριματικά (13-17/9) του Basketball Champions League, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού και χαλάρωσης στο στρατόπεδο του Περιστερίου.

Μοιράσου το