Μανωλόπουλος: «Να αποκτήσουμε κατάλληλη χημεία, νωρίς για ΑΕΚ»

Η κατάλληλη χημεία στο παρκέ είναι το ζητούμενο για το Περιστέρι, που έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, ενώ πλησιάζουν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά με τους παίκτες πρωί και απόγευμα, καθώς ο πρώτος στόχος είναι πολύ νωρίς και αφορά τα προκριματικά (13-17/9) του Basketball Champions League.

«Με την έλευση του Έρικ ΜακΚρί έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ μας για την φετινή σεζόν», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Περιστερίου, ο οποίος συνέχισε:

«Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος, γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας στόχο που είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League. Από το Σάββατο (21/8) ξεκινάμε και τα φιλικά προετοιμασίας, όπου σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας, καθώς έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε την κατάλληλη χημεία μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το Κύπελλο Ελλάδος και την κλήρωση στα προημιτελικά του θεσμού με την ΑΕΚ εκτός έδρας, μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, αρκέστηκε να πει:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ».

Το Σάββατο (21/8, 17:00) το Περιστέρι θα δώσει το πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», κεκλεισμένων των θυρών, με αντίπαλο το Πανεπιστήμιο IONA του Ρικ Πιτίνο.

Μοιράσου το