Μωραΐτης: «Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του BCL, υπάρχει τρομερή χημεία»

Η σκληρή δουλειά που γίνεται από την πρώτη ημέρα που μπήκαν οι παίκτες του Περιστερίου στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και η καλή χημεία των παικτών είναι τα στοιχεία που επισημαίνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, στον δρόμο για τα προκριματικά (13-17/9) του Basketball Champions League.

«Η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το πρώτο διάστημα. Κάναμε σκληρές προπονήσεις και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα, έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά και προσπαθούμε για το καλύτερο έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του BCL και δυο ημέρες αργότερα τον τελικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο 100% εκείνη τη χρονική στιγμή», δήλωσε ο 22χρονος πλέι μέικερ του Περιστερίου.

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των «κυανοκιτρίνων» μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, είπε:

«Είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα. Στόχος, όπως έχει πει και ο κόουτς Μανωλόπουλος, είναι να παίξουμε γρήγορα και να επιδιώξουμε τον αιφνιδιασμό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, υπάρχει τρομερή χημεία και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Μοιράσου το