Έφτασαν Ελλάδα Χάγκινς και Μπράουν για το Περιστέρι

Το πρωί της Παρασκευής (6/8) έφτασαν στην Αθήνα ο Τζος Χάγκινς και ο Τσαντ Μπράουν για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα χρονιά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αγωνιστώ στο Περιστέρι. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για την οργάνωση και την ομάδα. Η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη. Είμαι έτοιμος να μπω στην δουλειά και με τους συμπαίκτες μου να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας» δήλωσε ο Τσαντ Μπράουν.

Από την πλευρά του ο Τζος Χάγκινς υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Περιστέρι. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και οργάνωση και αυτό που θέλω είναι να μπούμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι μόλις ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, μόνο σκληρή δουλειά».

Αμφότεροι, αναφέρθηκαν και στην μεγάλη καταστροφή που προκαλείται στο περιβάλλον και τις περιουσίες του κόσμου από τις πυρκαγιές.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, να τελειώσει το συντομότερο αυτή η δοκιμασία που περνάει ο κόσμος, αλλά και η μεγάλη καταστροφή που προκαλείται στο περιβάλλον» είπαν οι δυο Αμερικανοί του Περιστερίου.

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής (6/8) πέρασαν από την Βιοιατρική Περιστερίου για τις καθιερωμένες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις οι Δημήτρης Κατσίβελης, Γιανίκ Μορέιρα και Ίαν Μίλερ.

«Πρώτη» το Σάββατο (7/8) στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»

Το απόγευμα του Σαββάτου (7/8, 18:30) θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Περιστερίου για τη νέα χρονιά στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Μοιράσου το