Μίλερ: Έτοιμος για πολλή δουλειά

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (5/8) ο Ίαν Μίλερ, που αποτελεί ένα από τα «όπλα» του Περιστερίου τη νέα χρονιά.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε ορεξάτος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του Περιστερίου», ήταν τα πρώτα λόγια του Ίαν Μίλερ, ο οποίος συνέχισε:

«Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και για όλους μας! Είμαι έτοιμος για πολλή δουλειά, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου παρακολουθούσε από τις ΗΠΑ τη μάχη που δίνεται σε όλα τα πύρηνα μέτωπα της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας και δεν παρέλειψε να ρωτήσει πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

«Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που γίνεται, παρακολούθησα από την τηλεόραση όλη αυτή την καταστροφή στο περιβάλλον και τις περιουσίες του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια για όλα αυτά που συμβαίνουν».

Την Παρασκευή (6/8) το πρωί αναμένονται ο Τζος Χάγκινς και ο Τσαντ Μπράουν. Στο μεταξύ, πέρασε το πρωΐ της Πέμπτης (5/8) από την Βιοϊατρική Περιστερίου το πρώτο γκρουπ των παικτών (Σαλούστρος, Μωραΐτης, Μανιάς, Σταυρακόπουλος και Φίλιππας) για τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Μοιράσου το