Μανωλόπουλος: Άξιζε την πρόκριση ο Προμηθέας – Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Περιστερίου για την αγωνιστικότητα και το πάθος το οποίο επέδειξαν στη σειρά με τον Προμηθέα απένειμε ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος, χωρίς παράλληλα να παραλείψει να αναγνωρίσει την ανωτερότητα της ομάδας της Πάτρας.

«Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και αξίζει την πρόκριση στους 4» τόνισε με δηλώσει του ο κόουτς του Περιστερίου και συνέχισε λέγοντας: «Είναι καλή ομάδα και πολύ ανταγωνιστική. Όσο για εμάς, δεν θα ήθελα να μείνω σε αυτό το ματς. Όλοι κατάλαβαν κυρίως από το πρώτο μέρος ότι ήρθαμε να κερδίσουμε. Στο α' μέρος τα πολλά λάθη ήταν το πρόβλημα και στο β’ η αστοχία μας σε ελεύθερα σουτ, που βγάλαμε και δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Νομίζω ότι είναι και λίγο άδικο για την ομάδα μου να τελειώσουμε έτσι αυτή τη σειρά. Αν εξαιρέσουμε το β’ μέρος (σ.σ. του αποψινού αγώνα) έγιναν τρία ματς που άρεσαν στον κόσμο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες, σε συνεργάτες και σε διοίκηση,. Είμαι 2,5 μήνες εδώ έχει περάσει πολλά η ομάδα. Ήμασταν ουσιαστικά με μείον τρεις παίκτες. Χάσαμε τον Μπουρούση, είχαμε με σκωληκοειδίτιδα τον Κρόκετ και χάσαμε και τον αρχηγό μας, τον Βασιλόπουλο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Βελτιωθήκαμε πολύ στην αγωνιστικότητά μας και στο πάθος μας στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσω ξανά».

Γιατράς: Καταφέραμε μέσα από την άμυνα να βρούμε ρυθμό

Στον ρυθμό που κατάφερε να αποκτήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απέδωσε ο προπονητής της ομάδας του Προμηθέα Μάκης Γιατράς τη νίκη – πρόκριση που πέτυχε η ομάδα του επί του Περιστερίου, παρά το άγχος με το οποίο παρουσιάστηκε στο παρκέ στην αρχή του ματς.

«Να ξεκινήσω λέγοντας ότι αφιερώνουμε τη νίκη στον αδελφό μας τον Θανάση. Είναι από όλους μας η αφιέρωση αυτή. Δεν είναι μαζί μας πριν από το Κύπελλο. Είναι μαζί μας και ήθελα αυτή την επιτυχία και για την ομάδα, αλλά κυρίως για τον Θανάση που τον θέλουμε κοντά μας. (σ.σ. Είναι ο έφορος της ομάδας Θανάσης Τριανταφυλλίδης που βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας). Εμείς στο ματς είχαμε άγχος στην αρχή, αλλά καταφέραμε μέσα από την άμυνα να βρούμε ρυθμό και ήμασταν καλύτεροι. Στο β’ μέρος παίζαμε κατοχή – κατοχή παίζαμε συνέχεια σαν να είναι το ματς 0-0. Δεν λυγίσαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι γιατί έκανε καλή προσπάθεια. Αλλάξαμε κι εμείς την ομάδα. Όσοι είναι έξω από το χορό ξέρουν πολλά τραγούδια και είναι κάποιοι που λένε διάφορα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και κορονοϊό, αλλά τα πραγματικά προβλήματα είναι έξω από το μπάσκετ. Εμείς είμαστε ευλογημένοι που ασχολούμαστε με το χόμπι μας. Έχουμε μια συνέντευξη Τύπου και ο Προμηθέας θα είναι πάλι εκεί. Είναι ένα βήμα μπροστά για τον οργανισμό του Προμηθέα, αυτό δείχνει συνέπεια. Δεν είναι κάτι σύνηθες για επαρχιακή ομάδα. Έχουμε τα ματς με το Λαύριο, έχουμε απέραντο σεβασμό για την ομάδα αυτή. Στην κανονική περίοδο ήταν σαν να πήρε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Είμαστε φίλοι με τον Χρήστο Σερέλη. Η φιλία μας δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ, χαίρομαι για την πορεία του και χαίρεται κι αυτός με τις επιτυχίες μου και ας κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο».

Μοιράσου το