Μανωλόπουλος: «Θέλω οι παίκτες μου να πάρουν πίσω αυτό που τους αξίζει»

Μέλι για τους παίκτες του έσταζε ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα.

«Θα ξεκινήσω με μια ατάκα που λένε στον στρατό. Τίποτε δεν είναι τόσο άσχημο που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο. Εδώ έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Ξυπνάμε το πρωί και δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στο γήπεδο! Τραυματισμούς… Σήμερα ειδικά επειδή έχουμε μια πολύ υπεύθυνη διοίκηση και ένα πολύ υπεύθυνο ιατρικό τιμ η πρόταση τους σε μένα ήταν κάποια παιδιά να μην έρθουν καν στο γήπεδο. Να τους προστατεύσουμε. Αυτό κάναμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για την αναμέτρηση με την Θεσσαλική ομάδα. «Είχαμε οκτώ παίκτες, με τον Γάϊο (Σκορδίλη) να μην ξέρουμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Του ζήτησα να μας βοηθήσει και να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί βοήθησε ενώ ήταν τραυματίας. Ο Ζώης (Καράμπελας) δεν μπορούσε δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση. Γενικά με εμένα με όλα αυτά τα προβλήματα που είχε δεν τον έχω δει και πολύ στο γήπεδο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έβγαλαν την ψυχή τους. Νομίζω σε γενικές γραμμές παίξαμε και καλό μπάσκετ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας» συνέχισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε και προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε, όλες τις απώλειες που έχουμε, με το ιατρικό τιμ προσπαθούμε να τους φέρουμε πίσω και ελπίζω στον επόμενο αγώνα θα έχουμε ποιο πολλούς παίκτες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Κι επειδή η προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη, θέλω να πάρουν πίσω αυτά που δίνουν μέσα στο γήπεδο γιατί είναι πολλά. Θέλω να πάρουν πίσω αυτό που τους αξίζει».

Παράλληλα, αναφερόμενος στη Λάρισα, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Λάρισα, γιατί κι αυτοί είχαν πολλά προβλήματα και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να μείνουν στην κατηγορία».

Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό»!

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την καθαρή νίκη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό. Από την προηγούμενη εβδομάδα εμείς είχαμε πει μόλις σωθήκαμε ότι πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς στο τελευταίο παιχνίδι με το Λαύριο. Τελικά έπρεπε να παίξουμε δυο παιχνίδια λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης. Καταλαβαίνω τα παιδιά τα οποία έχουν κριθεί στα δυο κρίσιμα παιχνίδια με τον Ηρακλή και το Μεσολόγγι. Δεν είναι κριτήριο για την προσπάθεια την οποία έχουν κάνει, η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και μετά είναι το τέλος μιας πολύ δύσκολης σεζόν για την ομάδα η οποία χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, από τραυματισμούς, από όλα τα δεινά, αλλά στο τέλος πέτυχε τον σκοπό της με πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων και κυρίως των παικτών».

Μοιράσου το