Μανωλόπουλος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, συνεχάρη το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε, ώστε να είναι έτοιμοι οι παίκτες που είχαν προβλήματα και στάθηκε στο σφύριγμα του τρίτου διαιτητή Κυριάκου Παντελίδη στα 34’’ πριν την λήξη που το χαρακτήρισε «πολύ άσχημο, γιατί δεν μας έδωσε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» αρχικά δήλωσε: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας. Αρχικά είχαμε ένα κρούσμα κορωνοϊού και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο ιατρικό τιμ και την διοίκηση για τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Λειτουργήσαμε άψογα και αποφύγαμε τα χειρότερα…».

Και συνέχισε: «Από κει και πέρα, είχαμε πέντε τραυματίες, δεν κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα. Παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, δεν δουλέψαμε ποτέ λόγω των απουσιών. Δουλέψαμε μόνο σε γκρουπ. Ήταν πολύ δύσκολο και όμως ήρθαμε εδώ πέρα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος, γιατί παρ’ όλες τις δυσκολίες, τις απουσίες, που δυο παιδιά (Τσαϊρέλης-Τζόουνς) έπαιξαν με πρόβλημα, πιστεύαμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τεράστια προσπάθεια όλοι τους, όπως επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο ιατρικό τιμ για μια ακόμη φορά, καθώς προσπάθησαν να φέρουν τους τραυματίες σε κατάσταση να μπορούν να παίξουν».

Και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κατάληξε: «Όπως θεωρώ στο τέλος ότι μπορεί και να κρίθηκε το παιχνίδι στους δυο πόντους, σ’ ένα πολύ άσχημο σφύριγμα του κ. Παντελίδη, γιατί δεν μας έδωσε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε».

Μάκης Γιατράς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Και εμείς και το Περιστέρι σε όλη την χρονιά έχουμε προβλήματα, έχουν δημιουργηθεί ομάδες με πολλές αλλαγές για διαφόρους λόγους. Είναι μια νίκη που μας δίνει μια ψυχολογική ώθηση, τίποτε άλλο. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ελπίζω να είμαστε υγιείς οι ομάδες, να είναι πλήρεις και τότε όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα μπορέσει να πάει πιο ψηλά. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης».

Μοιράσου το