Μανωλόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο, το αποδείξαμε»

Ευχαριστημένος από όσα είδε στο παρκέ από τους παίκτες του κόντρα στην Λάρισα ήταν ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του Τάκη Κορωναίου.

«Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον κ. Κορωναίο, μ;iα τεράστια μορφή του ελληνικού μπάσκετ. Έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Είναι μαχητής και πιστεύω ότι θα είναι το συντομότερο κοντά στην οικογένειά του», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων», ο οποίος συνέχισε:

«Θέλω να πω πολλά 'ευχαριστώ' στην ομάδα της Λάρισας για τη φιλοξενία, καθώς ήταν άψογη. Θεωρούσα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν το είχαμε αποδείξει για 40 λεπτά. Παίζαμε καλύτερα όμως για 30 λεπτά. Το αποδείξαμε σήμερα. Η άμυνα ήταν καταπληκτική αλλά και η κυκλοφορία της μπάλας.

Είχαμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ασίστ, ωστόσο κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Λάρισα, που είναι εξαιρετική ομάδα. Αδικείται από την απουσία του Σμιθ, τον οποίο είχα για δύο χρόνια στη Λήμνο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αποτελεί σημαντικό κενό. Δεν περίμενα το ματς να πάει με αυτό τον τρόπο».

Παπανικολόπουλος: «Το Περιστέρι μας έδειξε κατάφατσα την αλήθεια»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε το Περιστέρι που μας έδειξε κατάφατσα την αλήθεια. Με 98 πόντους σε ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο με κορμιά σε διαφορετικό μέγεθος από τα δικά μας, δεν μπορείς να έχεις τύχη να διεκδικήσεις κάτι, αν δεν παίξεις στην επαφή, αν δεν παίξεις δυνατά στην άμυνα. Ειδικά με το τωρινό ρόστερ που έχουμε, η εικόνα δείχνει μία πραγματικότητα, δυστυχώς άσχημη για μας. Έχουμε τρία παιχνίδια που είναι σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ανασυνταχθούμε και θα προχωρήσουμε».

Και συνέχισε:

«Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Αλλά στην άμυνα, το πρόβλημά μας ήταν στην πρώτη γραμμή και στα ροτέσιον. Άνοιξαν την άμυνά μας υπερβολικά, αλλά θα έπρεπε να τους σταματήσουμε με φάουλ. Δεν μπορεί στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στην επίθεση λειτουργούμε κάπως λογικά, στην άμυνα να μην έχουμε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος που μας δίνει το φάουλ.

Η κατάσταση μετά τον τραυματισμό του Σμιθ δεν είναι εύκολη. Η ομάδα έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις παίκτες από την αρχή του τραυματισμού. Ο ένας παίκτης έφυγε κατευθείαν για Αμερική, ενώ τον περιμέναμε να πετάξει από την Πολωνία, ο άλλος αρνήθηκε τελικά και ο τρίτος παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα αναχώρησης από το Ισραήλ. Είναι αντικειμενικές δυσκολίες, θα τις αντιμετωπίσουμε κι' αυτές. Το σίγουρο είναι ότι με το Μεσολόγγι πρέπει να έχουμε έναν παίκτη».

Μοιράσου το