Μάντζαρης: «Θέλουμε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους»

Για τη σημασία του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (Κυριακή 28/3, 20:00, ΕΡΤ 3) και την ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες το Περιστέρι, γράφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την αγωνιστική έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε τη Λάρισα που παίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη, έχει ταλέντο στην επίθεση και αν τους αφήσεις να κάνουν το παιχνίδι τους μπορούν να «σκοτώσουν» τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Γι’ αυτό τον λόγο εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παίξουμε πολύ καλή σωματική άμυνα, να παίξουμε σκληρά ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Για να κάνουμε μία νίκη που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους.

Η άμυνα, η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι στοιχεία που θεωρώ ότι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πετύχουμε τον στόχο μας, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που ξέρει να παλεύει ως το τέλος.

Βαγγέλης Μάντζαρης

Μοιράσου το