Τσαϊρέλης «Μας αδίκησε το σκορ με το Λαύριο, να στρωθούμε στην δουλειά»

Για τρία 10λεπτα το Περιστέρι ήταν πολύ καλό και είχε τον έλεγχο του ματς με το Λαύριο σ’ ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, όμως η ευστοχία του αντιπάλου (είχε 15/28 τρίποντα, 53,6%) από τα 6.75 επέδρασε καταλυτικά στην αναμέτρηση.

«Το τελικό σκορ μας αδικεί. Όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει ότι για 30 λεπτά ήμασταν πολλές φορές και μπροστά στο σκορ, ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος μας σκόραρε μόνο από δικά μας λάθη και υπήρχε ένας ρυθμός σε άμυνα και επίθεση από την μεριά μας» δήλωσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Περιστερίου, όπου σε 14.55 λεπτά συμμετοχής είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

«Στη συνέχεια υπήρχε ένα σημείο που μπήκαν πολύ δύσκολα σουτ από το Λαύριο το οποίο είναι μια ικανή ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, είναι δεμένη ως σύνολο και έβαλε δύσκολα σουτ τριών πόντων μαζεμένα με τα οποία ξέφυγε στο σκορ παίρνοντας μια διαφορά» συνέχισε ο πάουερ φόργουορντ των «κυανοκιτρίνων» και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή εμάς μας έπιασε νευρικότητα, καθώς από εκεί που είσαι κοντά στο σκορ δέχεσαι τα τρίποντα και θες να μαζέψεις ξανά την διαφορά. Αυτό το γεγονός οδήγησε σε επιλογές μας που δεν ήταν καλές, ενώ ο αντίπαλος είχε την αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία καθώς έμπαιναν τα σουτ. Κι αυτό τους έδωσε τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σχολίασε: «Πρέπει να στρωθούμε στην δουλειά, έχουν μείνει πέντε παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε καθένα από αυτά. Ως καινούργιος παίκτης είδα ότι η ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, κόντρα στο Λαύριο και θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα που θα ακολουθήσουν θα δείξουμε ένα ακόμη πιο βελτιωμένο πρόσωπο».

Ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος έδωσε ρεπό για την Καθαρή Δευτέρα στους παίκτες του και τους περιμένει την Τρίτη (16/3) ξανά στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Μοιράσου το