Μανωλόπουλος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Με τη στενοχώρια αποτυπωμένη στο πρόσωπο του μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από το Λαύριο ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη, όπως και για την εξαιρετική πορεία που έχουν όχι μόνο φέτος, αλλά γενικά τα τελευταία χρόνια», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» για την συνάντηση με την ομάδα της Λαυρεωτικής.

«Νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ειδικά με το τελικό σκορ. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και μία ευκαιρία για να κερδίσουμε, γιατί η προσπάθεια ήταν στο 100%, να μην πω και λίγο παραπάνω, όπως και ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού, το πώς κυκλοφορήσαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, την πήγαμε εκεί που θέλαμε, είχαμε την έξτρα πάσα. Όμως είμαι απογοητευμένος γιατί τα λάθη που κάναμε και όχι μόνο αυτά που είναι στη στατιστική, αλλά και τα πνευματικά λάθη, νομίζω ότι μας αδικούν», συνέχισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και κατέληξε:

«Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί με την μπάλα, την πουλήσαμε πολλές φορές και όταν έφτασε το παιχνίδι εκεί, το Λαύριο έχει εξαιρετικούς σουτέρ και, όταν πετυχαίνει τρίποντα με τέτοια ποσοστά, δεν μπορείς να κερδίσεις, από τη στιγμή που και εμείς ήμασταν άστοχοι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Συνεχίζουμε, το κεφάλι ψηλά, είμαστε εδώ για να παλέψουμε ως την τελευταία στιγμή».

Σερέλης: «Πιο ευχαριστημένος για την εικόνα παρά για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης, μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι, τόνισε:

«Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και πήραμε βοήθειες από όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα που βγάζουμε στο παρκέ και όχι μόνο για τη νίκη. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Κόζι, καθώς έχει ηρεμήσει και τους άλλους γκαρντ της ομάδας. Θα έρθουν σίγουρα και ήττες, αλλά αν συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό το πρόσωπο και να χάσουμε δεν θα έχω κανένα παράπονο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο για αυτή την ομάδα».

Μοιράσου το