Μανωλόπουλος: «Χαρούμενος που αντέδρασαν οι παίκτες μου»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά το τέλος του αγώνα με το Μεσολόγγι ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος, για την αντίδραση τους από το -13 του ημιχρόνου και το -18 στο 25’ του ματς.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στα γήπεδα ύστερα από ένα χρόνο απραξίας. Γιατί δεν είχα συνηθίσει ποτέ να είμαι εκτός μπάσκετ τόσο διάστημα από τότε που έπαιζα μπάσκετ και αυτό το συναίσθημα που αισθάνομαι εύχομαι να το αισθανθούν και όσοι ακόμη περιμένουν να ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις τους σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Ακόμη και αν δεν ξεκινήσουν όμως, όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να βοηθηθούν», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

«Στο πρώτο μέρος παίξαμε άθλια. Δεν ήταν αυτή η ομάδα που ξέρω. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες πως με την εικόνα μας είμαστε τυχεροί που η διαφορά είναι 13 πόντους διότι θα έπρεπε να είναι 30. Τους έθεσα το δίλημμα: ή να τα παρατήσουν ή να βγουν έξω στο παρκέ όσοι το πιστεύουν και να κερδίσουν το παιχνίδι. Και είμαι χαρούμενος που βγήκαν έξω και πήραν τη νίκη», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά τρεις εβδομάδες και χρειαζόταν μία τέτοια νίκη για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών και να βελτιωθεί η ψυχολογία τους.

«Την χρειάζονταν τα παιδιά μια τέτοια νίκη» υπογράμμισε.

Καλαμπάκος: «Χάσαμε το μυαλό μας, σχεδόν καταρρεύσαμε»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Μεσολογγίου Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε:

«Καταρχήν χάσαμε το μυαλό μας, αλλά ήμασταν και κουρασμένοι γιατί είμαστε λίγοι. Ό,τι και να είχε γίνει, έπρεπε να είχαμε υπερασπιστεί το προβάδισμα. Οι αλλαγές στην άμυνα του Περιστερίου και η είσοδος του Μπουρούση έπαιξαν ρόλο, ενώ αντίθετα εμείς πάθαμε βραχυκύκλωμα. Έτσι, ήταν φυσικό επόμενο να καταρρεύσουμε».

Όσο για τον Ντεβόντε Γκριν, που απουσίασε λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και για το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο, εξήγησε: «Ο Ντεβόντε Γκριν δεν θα είναι μαζί μας και θα καθυστερήσει να παίξει μπάσκετ».

Μοιράσου το