Πεδουλάκης: «Ήμασταν τραγικοί»

Απογοητευμένος ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης ύστερα από τη βαρειά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Ήμασταν τραγικοί. Η ΑΕΚ έβαλε ένταση με τα μεγάλα σώματα πάνω στο παιχνίδι. Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. Φύγαμε. Η ΑΕΚ διάβασε όλα τα μις ματς. Εμείς αντίθετα πηγαίναμε με μία πάσα σουτ. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Ο ομόλογός του της ΑΕΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε:

«Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για 40 λεπτά, σε άμυνα και επίθεση. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα και απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ έμπειρο προπονητή πήραμε μια νίκη που αξίζαμε 100%.

Η εβδομάδα αυτή για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, κάναμε 4-5 καλές προπονήσεις και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ελπίζουμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι ατυχίες και να έχουμε αυτή την εικόνα, η οποία μας αξίζει με βάση το ρόστερ που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Όταν ένας παίκτης είναι ποιότητας και είναι καλός, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Έχει ποιότητα και επίπεδο. Έκανε μαζί μας μόλις δύο προπονήσεις. Πήρε κάποιες πληροφορίες και η παρουσία του μας βοήθησε και σε άμυνα και σε επίθεση. Είναι καλός παίκτης και θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Από τη στιγμή που προπονηθήκαμε όλοι μαζί βρήκαμε αρχή μέση και τέλος στο πώς θα παρουσιαστούμε, είναι εικόνα μιας ομάδας που προπονήθηκε μαζί.

Με τα παιδιά που μας έλειψαν, όπως ο Κατσίβελης και ο Γιάνκοβιτς, αλλά και ο Μόουζες έχουμε κλεψίματα και κοψίματα. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς στην προπόνηση όλη την εβδομάδα».

Μοιράσου το