Πεδουλάκης: «Πιέσαμε στην άμυνα, κλέψαμε μπάλες και πασάραμε σωστά»

Ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του και την πολύ καλή λειτουργία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση ήταν ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης.

«Η διαφορά μας στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ήταν στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανεβάσαμε την πίεση στο κομμάτι της άμυνας, είχαμε διάθεση, κλέψαμε μπάλες. Κάναμε 9 κλεψίματα και πασάραμε την μπάλα σωστά. Αυτό είναι το στοιχείο που έκανε την διαφορά και κερδίσαμε το παιχνίδι» εξήγησε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων», μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

«Πλέον, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενσωματώσουμε τα καινούργια παιδιά, περιμένουμε και τον Βαγγέλη (Μάντζαρη), είχαμε 15 ημέρες έξω τον Μπουρούση. Θέλουμε να μπουν τα παιδιά, να δουλέψουμε όλοι μαζί, γιατί δεν έχουμε βρεθεί μαζί, ώστε να «δέσουμε» σαν ομάδα και να βρούμε τον ρυθμό μας» συμπλήρωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αγγέλου: «Το Περιστέρι ήταν καλύτερο, κέρδισε δίκαια»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε: «Νομίζω ότι το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τα καταφέραμε. Είχαμε ένα εμφανές πρόβλημα στα ριμπάουντ, σε φάσεις διεκδικήσεις και σε φάσεις εμπειρίας, όπου το Περιστέρι ήταν πολύ καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι». Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμη. Χάθηκε ένας εργάτης του μπάσκετ, ο Τάκης Ξουρίδας, ένα πραγματικά καταπληκτικό παιδί και προπονητής, χαμηλών τόνων. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στην οικογένειά του».

Μοιράσου το