Μάντζαρης: «Να ξεχάσουμε γρήγορα την Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στους δύο στόχους»

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό και την απογόητευση στο Περιστέρι για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη γράφει στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Γεια σας φίλοι μου,

Παίζουμε με μία ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας, που έχει πολύ ταλέντο. Μετά την έλευση του κόουτς Αγγέλου, έχει ανέβει πάρα πολύ σε ό,τι αφορά την τακτική, αλλά και γενικά παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ.

Έχει ξένους ποιοτικούς που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι, όπως είναι ο Σμιθ. Διαθέτει δυο ποιοτικούς αθλητές, τον Τολιόπουλο και τον Μαυροκεφαλίδη, καθώς επίσης και τον Χουγκάζ που είναι νέος, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως είδαμε ως τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ομάδα μου το Περιστέρι, σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό μας από το Basketball Champions League. Μακάρι να μπορούσα να είμαι και εγώ στην Ρίγα για να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δυστυχώς λόγω τραυματισμού δεν μπορούσα.

Παρ’ ολ’ αυτά, τα παιδιά πάλεψαν, δυστυχώς δεχθήκαμε ένα τρίποντο – μαχαιριά στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αποκλειστήκαμε.

Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως, πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά τους δύο στόχους που έχουν απομείνει, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αρχής γενομένης από τον Ιωνικό. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις, όπως ήταν εκείνες που κάναμε με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Βαγγέλης Μάντζαρης

Μοιράσου το