Πεδουλάκης: «Κάναμε καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση»

Ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του Περιστερίου και τη νίκη επί του Άρη ήταν ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Αργύρης Πεδουλάκης.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Όλα ξεκινούσαν από την άμυνά μας, είχαμε καλή τακτική, αλλά κολλήσαμε στη ζώνη. Είχαμε πρόβλημα χωρίς Μάντζαρη και Χάροου. Κρατάμε νίκη και εμφάνιση, καλή συνέχεια στον Άρη» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του Περιστερίου.

Όταν ρωτήθηκε για την εξαιρετική εμφάνιση του Καράμπελα υποστήριξε: «Ο Ζώης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια, σε μια εποχή με τα media που είναι πολλά και επειδή έχουμε ανάγκη από νέα παιδιά, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Εδώ και ενάμιση μήνα έχει δουλέψει σε άλλες ταχύτητες. Διάβασε την άμυνα, την έσπασε την άμυνα, έκανε λάθη, έκανε και σωστά. Λάθη θα κάνει, δεν γίνεται να μην κάνει όταν έχει τη μπάλα και παίρνει αποφάσεις. Έκπληξη δεν είναι για μας. Αν το παιδί δουλεύει μπορεί να είναι κομμάτι της ομάδας. Είναι παιδί που θέλει δουλειά».

Καμπερίδης: «Το Περιστέρι καλύτερο σε όλο το παιχνίδι»

Την ανωτερότητα του Περιστερίου αναγνώρισε ο προπονητής του Άρη Σάββας Καμπερίδης.

«Το Περιστέρι ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δε ξέρω για ποιο λόγο η ομάδα ξεκίνησε έτσι και στα δύο ημίχρονα… Είναι στιγμές που φαίνεται ότι δεν έχουμε την συγκέντρωση και την πνευματική ετοιμότητα για να ανταπεξέθλουμε των απαιτήσεων ενός αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι ικανή και ποιοτική» δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρίνων» και συνέχισε: «Βγάλαμε ενέργεια με τη ζώνη, μαζέψαμε το σκορ αλλά και εκεί ήμασταν άμυαλοι στην επίθεση. Κάναμε σουτ στο ένας εναντίον ενός, κατά κανόνα τέτοια σουτ είναι άστοχα. Όταν προσπαθείς να γυρίσει το παιχνίδι από τέτοια διαφορά προφανώς και χρειάζονται τέτοια σουτ, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ο τρόπος που λειτουργούμε στην επίθεση δεν είναι ομαδικός για να μας δώσει τις νίκες που θέλουμε».

Για το τι άλλαξε στο -26 με το οποίο προηγήθηκε το Περιστέρι, είπε: «Το πρες και η ζώνη άλλαξαν τις παραμέτρους του αγώνα. Έτσι καταφέραμε να ελέγξουμε τη ροή και τον ρυθμό του αγώνα. Όσο παιζόταν το ματς σε άμυνα man to man ήμασταν σε δύο ταχύτητες πίσω. Θα πρέπει να βελτιωθούμε εντυπωσιακά στην προσωπική μας άμυνα και στο πώς θα βοηθάμε αυτόν που μαρκάρει τη μπάλα, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία».

Όσο για το ενδεχόμενο προσθήκης στο ρόστερ με κάποιον παίκτη, απάντησε: «Δε νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προσθήκη… Από τη στιγμή που δε μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή πως να μην περιμένουμε (τον Ντραγκίτσεβιτς); Μπορεί να συμβεί στον καθένα αυτός ο τραυματισμός. Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν υπήρχε διαθέσιμος παίκτης. Ξέρετε ότι έχουμε συζητήσει για τον Ουίγκινς, είναι 3-4, έχει να παίξει ένα χρόνο και ο άνθρωπος έχει μια δουλειά, έχει βάλει σε μια σειρά τη ζωή του και δεν μπορεί να την αφήσει για να έρθει στον Άρη. Να πάρεις Έλληνα παίκτη για ένα μήνα δε μπορείς, γιατί όταν θα επανέλθει ο Ντραγκίτσεβιτς, θα πρέπει να αποδεχθεί έναν συγκεκριμένο ρόλο. Θα θέλει να το κάνει αυτό;».

Μοιράσου το