Πεδουλάκης: «Παίξαμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση»

Στην ομαδική λειτουργία της ομάδας στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το τέλος του νικηφόρου πρώτου αγώνα για το 2021 του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Το σημαντικό και το κλειδί για μας, ήταν ότι παίξαμε ομαδικά τόσο στο κομμάτι της επίθεσης, όσο και στο κομμάτι της άμυνας. Κι αυτό απεικονίζεται στον αριθμό των ασίστ που είχαμε, καθώς επίσης και την ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα και την αλληλοκάλυψη» δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε: «Παρά τα προβλήματα που είχαμε την τελευταία στιγμή με τον Μάντζαρη, τα παιδιά που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι στο παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο…».

Λυκογιάννης: «Το Περιστέρι μας πίεσε αρκετά και κέρδισε δίκαια»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης, τόνισε:

«Το παιχνίδι έχει δυο όψεις. Την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και την εικόνα του δευτέρου. Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι ελέγξαμε τον ρυθμό, αν εξαιρέσουμε τα δέκα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε πάει το παιχνίδι ακριβώς εκεί που θέλαμε και στην στόχευση και κυρίως στο να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου». Και πρόσθεσε: «Και είχε τελείως διαφορετική εικόνα το δεύτερο ημίχρονο, που το Περιστέρι μας πίεσε αρκετά με τα μεγάλα κορμιά και πάνω στην μπάλα αλλά και στα πλάγια. Εμείς είχαμε πάρα πολύ άσχημη αντίδραση σ’ αυτό. Πάρα πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και αυτό σε συνδυασμό με την κακή επιθετική ημέρα που βρέθηκαν αρκετά παιδιά, είχε επίδραση και στην αμυντική μας συμπεριφορά. Με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη, να δεχθούμε κάποιους πόντους στο τρανζίσιον, να μπουν δυο-τρία περιφερειακά σουτ και το Περιστέρι να βρει τον ρυθμό που ήθελε και να χτίσει μια διαφορά 8-10 πόντων την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος και δίκαια κέρδισε…».

Μοιράσου το