«Δεν έχουμε μαχητικό πνεύμα, θα το αλλάξουμε»

Στην απουσία του μαχητικού πνεύματος που θα βοηθήσει να μείνουν όλοι ενωμένοι τηδύσκολη στιγμή, στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

«Νομίζω ότι είναι το τέταρτο παιχνίδι σχεδόν, αν εξαιρέσεις τα τελευταία 15 λεπτά με το Στρασβούργο, που παρουσιάζουμε την ίδια εικόνα, την εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου», δήλωσε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» για την συνάντηση με τους Πατρινούς.

«Σε αυτό το χρονικό σημείο κάνουμε εύκολα λάθη, χάνουμε τα ριμπάουντ και όταν περνάει λίγο μπροστά ο αντίπαλος τα παρατάμε και δεν έχουμε το μαχητικό πνεύμα για να μείνουμε ενωμένοι και ήρεμοι για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό, θέλουμε δουλειά, αλλά θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Γιατράς: Δεν πετάμε στα σύννεφα

Από την πλευρά του ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τόνισε:

«Στα ευχάριστα είναι να πούμε πως είναι μια σημαντική μέρα η αυριανή, ξεκινά ο εμβολιασμός στην Ελλάδα και ελπίζω να μπούμε σε μια κανονικότητα για να τελειώσει το μαρτύριο που περνά όλος ο κόσμος. Επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά, το 2021 να φέρει υγεία και χαρές σε όλο το κόσμο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, μετά τις 20 Σεπτεμβρίου κάναμε πάλι μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεις – για διάφορους λόγους που δεν ήθελα να πω ποτέ, δεν το είχαμε κάνει. Αυτή την εβδομάδα, παρότι κάναμε λάθη, η ομάδα ήταν μαζεμένη και έκανε πάλι προπονήσεις».

Και συνέχισε:

«Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε πολύ το παιχνίδι, το δείξαμε, θέλαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι που είναι πολύ καλή ομάδα και κάναμε μία μεγάλη νίκη. Όμως, δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε πως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, θα έρθουν και δύο νέοι παίκτες στην ομάδα, έχουμε ακόμα μια εβδομάδα να δουλέψουμε και μετά υπάρχουν πάλι συνεχόμενα παιχνίδια. Πιστεύω πως τέλη Ιανουάριου ή αρχές Φεβρουαρίου θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, αυτή η ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι του μπάσκετ».

Σε ερώτηση για το ντεμπούτο του Γκραντ, απάντησε:

«Είναι ένα παιδί που σίγουρά θα μας βοηθήσει, ήταν εκτός όμως από τον περασμένο Αύγουστο και είναι μαζί μας μόνο μία εβδομάδα προπονήσεων Πιστεύω πως θα δώσει σημαντικές λύσεις, αλλά όλοι οι παίκτες βοήθησαν σήμερα, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Αγκμπελέζε, ο Γιάννης Αγραβάνης, ο Λούντζης και όλα τα παιδιά».

Μοιράσου το