Μάρβιν Τζόουνς: «Να βγάλουμε αντίδραση, χτίζουμε τη χημεία μας»

Στο Περιστέρι έχουν αφήσει πίσω την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον είναι επικεντρωμένοι στην συνάντηση του Σαββάτου (19/12, 5μ.μ., ΕΡΤ3) με την Λάρισα, στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» για την 8η αγωνιστική της StoiximanBasket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

«Δεν ξέρω πολλά για την Λάρισα που είναι ο επόμενος αντίπαλος μας, περισσότερες πληροφορίες θα πάρουμε τις επόμενες ημέρες, ξέρω όμως ότι στην Basket League, όλοι οι παίκτες παίζουν σκληρά, οι ομάδες παίζουν σκληρά και είναι καλά προπονημένες, με καλούς προπονητές. Γι’ αυτό πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να κερδίσουμε» δήλωσε ο Μάρβιν Τζόουνς, δίνοντας το σύνθημα για την αναμέτρηση με την Λάρισα και συνέχισε: «Οι τελευταίες εβδομάδες είναι μια νέα διαδικασία, έχουμε νέους ρόλους, η ομάδα δημιουργεί μια καινούργια ταυτότητα. Όλοι κάναμε μερικά βήματα πίσω, για να μπορέσουμε να κάνουμε μερικά βήματα μπροστά στην συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένα τον άλλο, όσα λέει ο προπονητής και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα».

Όσο γα το τι χρειάζεται, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας, παρατήρησε: «Όπως είπα δεν ξέρω πολλά για την Λάρισα, ξέρω όμως για την ομάδα μας ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να είμαστε ο ένας για τον άλλο, να εμπιστευτούμε τα plays που παίζουμε. Έχουμε νέους παίκτες, νέο προπονητή και χτίζουμε την χημεία μας».

Μοιράσου το