Πεδουλάκης: «Να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά»

«Αντέξαμε για 25-30 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δώσαμε όμως 26 πόντους στον Παναθηναϊκό από τα λάθη μας που είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Και όταν έχεις και τόσο χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο, τότε δεν έχεις τύχη απέναντι σε ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Τώρα εμείς πρέπει να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά και να βελτιωθούμε για να προχωρήσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει άμεσα η ομάδα του εξήγησε:

«Θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας, ειδικά στο “1” και στο “2” που είναι οι δημιουργοί των αντιπάλων, αλλά και το passing game μας. Η ομάδα δεν είχε μάθει να παίζει με πολλές πάσες και γι αυτό κάνουμε πολλά και εύκολα λάθη. Πρέπει να το αλλάξουμε».

Βόβορας: «Αδικούμε τον εαυτό μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ σοβαρό ματς και στα 40 λεπτά. Η αμυντική μας εικόνα ήταν αυτή που πρέπει να έχουμε. Και στην επίθεση, αν και νευρικοί στο ξεκίνημα, με τέτοια άμυνα είναι θέμα χρόνου να βρεις ρυθμό και να σκοράρεις. Κάναμε πολύ καλό ματς, με σωστή προσέγγιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι ο μόνος δρόμος για να προχωρήσουμε.

Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι αδικούμε τον εαυτό μας και τη δουλειά μας, γιατί δεν μπορούμε να βγάζουμε τη σημερινή ενέργεια και στα ματς της Euroleague που πρέπει να παίζουμε σε πιο υψηλή ένταση. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι και στον κόουτς. Δύσκολο συναίσθημα να παίζω κόντρα στον Αργύρη Πεδουλάκη».

Μοιράσου το