Βασιλόπουλος: «Όσο πιο έτοιμοι γίνεται με τον Παναθηναϊκό»

Προσηλωμένη στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/12, 20:00, ΕΡΤ3) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League είναι η ομάδα του Περιστερίου.

«Προερχόμαστε από δύο κακές ήττες (Λαύριο και Στρασμπούρ) και μια πολύ άσχημη εμφάνιση στο Στρασβούργο για το Basketball Champions League. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, το ξέρουμε αυτό, αλλά πρέπει να αφήσουμε την ήττα πίσω μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Οφείλουμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να μάθουμε από το κακό διάστημα που είχαμε, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται απέναντι σ’ έναν Παναθηναϊκό που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο αντίπαλος μας παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, έχει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Πριν την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ έγινε και ανάλυση στο βίντεο του αντιπάλου.

Μοιράσου το