Σαλούστρος: «Ξέρουμε πώς να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται το Περιστέρι, το οποίο ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (7/12) για το Στρασβούργο.

Εκεί, το απόγευμα της Τρίτης (8/12, 19:00, ΕΡΤ) θα αντιμετωπίσει τη SIG Στρασμπούρ στο «Rhenus Sport», σε μια αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου συντελεστή δυσκολίας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό που θα παίξουμε με την Στρασμπούρ, στο οποίο πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, ενώ είχαμε και ένα επίπονο ταξίδι ύστερα από έναν αγώνα πρωταθλήματος», ανέφερε ο Χρήστος Σαλούστρος και συνέχισε:

«Στον αγώνα πρωταθλήματος με το Λαύριο δεν παίξαμε καλά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και γι’ αυτό παίζουμε στο Περιστέρι, γιατί ξέρουμε πώς να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και σε όλες τις καταστάσεις που θα συναντήσουμε.

Δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε αρκετά, όμως, ήρθαμε στο Στρασβούργο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε, καθώς είναι ένα από τα παιχνίδια που το χρειαζόμαστε πολύ για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στο Basketball Champions League».

Μοιράσου το