Πεδουλάκης: «Τραγικό παιχνίδι»

Στα λάθη και στην κυκλοφορία της μπάλας εστίασε ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης, μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους της ήττας και δεν χρειάστηκε να πει πολλά.

«Κάναμε ένα παιχνίδι τραγικό, ιδιαίτερα στο κομμάτι των λαθών. Το Λαύριο ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε το ‘πάσινγκ γκέιμ’ μέσα στο παιχνίδι μας. Θέλουμε εκεί χρόνο, καθώς κάνουμε πολλά λάθη. Λογικό είναι. Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά όλοι μας και πρέπει να βελτιωθούμε».

Σερέλης: Τεράστια νίκη

Από την πλευρά του ο προπονητής του Λαυρίου Megabolt Χρήστος Σερέλης, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, πετύχαμε μια τεράστια νίκη. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει να κερδίζει μέσα στο Περιστέρι μία ομάδα σαν την δική μας. Περισσότερο από τη νίκη, ειλικρινά είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά διότι, μετά το άσχημο ξεκίνημα των τριών ηττών, και ψυχολογικά θέλαμε μια αντίδραση. Θέλαμε να δούμε κατά πόσο η δουλειά που έχουμε κάνει στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό από την ημέρα που έχουν γυρίσει οι παίκτες, μπορεί να αποδώσει καρπούς και να μην κρυφτούμε, κυρίως στα επόμενα παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας με τον Άρη και το Μεσολόγγι».

Και ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής, συμπλήρωσε:

«Μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι, επειδή και το Περιστέρι έχει τρεις καινούργιους παίκτες παρόλο που είναι έμπειροι αλλά δεν έχει την ομοιογένεια που θα ήθελε ακόμη ο κόουτς, να πάρουμε μεγάλες διαφορές κι αυτές μας έδωσαν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Κυνηγήσαμε πολύ αμυντικά, όπου υπήρχαν παίκτες του Περιστερίου, κάναμε τεράστια προσπάθεια στα ριμπάουντ παρόλο που τα χάσαμε. Τα κρίσιμα ριμπάουντ όμως τα πήραμε και φτάσαμε σε μια τεράστια νίκη, η οποία θα έχει πολύ μεγάλη αξία εάν συνοδευτεί με νίκες στην έδρα μας με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας».

Μοιράσου το