Αθηναίου: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με την ΑΕΚ»

Για τις προκλήσεις του σαββατιάτικου αγώνα (7/11, 19:30, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου») με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της Basket League γράφει ο διεθνής γκαρντ του Περιστερίου Γιάννης Αθηναίου στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.


Η χώρα περνάει δύσκολες καταστάσεις, για άλλη μια φορά με το lockdown προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα.

Εμείς, οι αθλητές, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε από τους τυχερούς μέσα σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση, καθώς συνεχίζουμε την καθημερινότητα μας, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Θα προπονούμαστε και θα παίζουμε, με στόχο να διατηρήσουμε την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε ξεκινώντας τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Έχει έμπειρο προπονητή και διατήρησε μεγάλο μέρος του περυσινού κορμού, που αποτελείται από πολύ έμπειρους παίκτες.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της και να πετύχουμε τον στόχο μας.


Μοιράσου το