Μαυροκεφαλίδης: Έχουμε την ποιότητα

Στο Περιστέρι ανεβάζουν στροφές, όσο πλησιάζει η αναμέτρηση του Σαββάτου (7/11, 19:30, ΕΡΤ SPORTS – ΕΡΤ3) με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Basket League, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος με τους συνεργάτες του δουλεύουν πολύ στην τακτική, προκειμένου οι παίκτες να έχουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τον αντίπαλο τους.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ έμπειρη, έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση και καλό προπονητή. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς για μας, θα πρέπει να προσέξουμε τα ατού τους, γιατί στοχεύουν πάντα στην επίθεση σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες», σχολιάζει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όσον αφορά την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και προσθέτει:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και να φτάσουμε στον στόχο μας. Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, αλλά έχουμε την ποιότητα, την διάθεση και την επιθυμία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

• Πριν την προπόνηση της Τετάρτης (4/11) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Μοιράσου το