Μαυροκεφαλίδης: «Ο Παναθηναϊκός το φαβορί, εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Η ώρα πλησιάζει για την διεξαγωγή του 1ου Super Cup που θα διεξαχθεί στο Κλειστό «ΑνδρέαςΠαπανδρέου» και στο Περιστέρι είναι έτοιμοι για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση μετά την διακοπή του υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/9, 21:00 ΕΡΤ) με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένας θεσμός που θα έπρεπε να έχει γίνει και νωρίτερα. Είναι πολύ ωραίο αυτό που θα γίνει. Βέβαια, είναι και η κατάσταση τέτοια που δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να το παρακολουθήσει από κοντά, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό», δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για το 1ο Super Cup και συνέχισε:

«Παίζουμε στην έδρα μας, μπορεί να είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε να είμαστε πολύ καλοί και θα πάμε για τη νίκη. Νομίζω είμαστε έτοιμοι αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη. Για την δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, είμαστε καλά».

Για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο έμπειρος σέντερ, σχολίασε:

«Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θέλει πιο πολύ να το κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, εμείς πάμε σαν αουτσάιντερ και θα κάνουμε το καλύτερο».

Όσο για τα δυνατά αγωνιστικά σημεία του Περιστερίου, τόνισε:

«Το καλό μας σημείο είναι η άμυνα. Εκεί θα επικεντρωθούμε πιο πολύ, ενώ στην επίθεση υπάρχει πολύ ταλέντο. Εκεί θα βρούμε τις λύσεις…».

Τέλος, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

Μοιράσου το