Πρώτο τεστ με Λαύριο

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά δίνει το Περιστέρι το Σάββατο (5/9, 18:00) κόντρα στο Λαύριο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και των βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα τόσο όσον αφορά την φυσική τους κατάσταση, όσο και στην τακτική, προκειμένου να εμπεδωθεί απ’ όλους η φιλοσοφία του προπονητή.

«Αισθανόμαστε καλά που έπειτα από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφουμε σε αγώνες έστω και αν πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν και τους παίκτες να βγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό του Περιστερίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Αναμφίβολα, τα φιλικά αυτά αρχής γενομένης με το Λαύριο θα μας βοηθήσουν να εξαγάγουμε συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος.

Μοιράσου το