Πανταζόπουλος: «Σημαντική η παρουσία μας στο 1ο Super Cup»

Από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα αρχίσει να γράφεται η ιστορία του Super Cup της Basket League.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, το 1ο Super Cup θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Περιστερίου την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος θεσμός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ. Εκτός του Περιστερίου θα συμμετέχουν ακόμη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας.

«Είναι πολύ σημαντικό που το Περιστέρι συμμετέχει στο 1ο Super Cup που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των «κυανοκιτρίνων» Γιώργος Πανταζόπουλος και συνέχισε:

«Ως οικοδεσπότες θα βοηθήσουμε ώστε να στεφθεί από επιτυχία το 1ο Super Cup και να είναι επιτυχημένη η διοργάνωση. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ να αρχίσουν ξανά τα επίσημα παιχνίδια ύστερα από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Το 1ο Super Cup θα είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση του επαγγελματικού μπάσκετ μετά την διακοπή των διοργανώσεων του αθλήματος στις 12 Μαρτίου λόγω της πανδημίας και θα πραγματοποιηθεί με βάση τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπει η Πολιτεία για τις αθλητικές εκδηλώσεις στους κλειστούς χώρους.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση, που θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της κλήρωσης της Basket League 2020-2021.

Μοιράσου το