Γκρέι: Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία

Συγκινητικό μήνυμα στέλνει ο  Στίβεν Γκρέι προς τους φίλους του Περιστερίου winmasters για την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου θα παίξει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν με τα κυανοκίτρινα.

Η δήλωση του Στίβεν αναφέρει:

«Πρώτα απ’ όλα, σε μία τέτοια περίοδο αβεβαιότητας λόγω της επιδημίας, ελπίζω οι οπαδοί και όσοι έχουν σχέση με το Σύλλογο να είναι όλοι καλά. Στο τέλος Μαρτίου, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να επιστρέψουμε στις ΗΠΑ για όσο διαρκέσει η καραντίνα. Φεύγοντας, διαισθανόμουν πως θα επιστρέψουμε, πως δεν λέγαμε “αντίο”.

Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση που ανακοινώνω στους φίλους του Περιστερίου ότι επιστρέφω στην ομάδα για τρίτη σεζόν. Τα παιδιά μου θεωρούν την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα τους και πραγματικά χαίρονται πολύ που θα βρεθούν ξανά στη χώρα. Βρίσκομαι στο Περιστέρι από τότε που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία.

Έχω καταπληκτικές μνήμες με το Σύλλογο, όπως όταν περάσαμε στο Basketball Champions League. Και, αργότερα, όταν κερδίσαμε τη Μπάμπεργκ και προκριθήκαμε στους 16 του BCL ή όταν πετύχαμε ιστορικές νίκες, επί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ.

Ανυπομονώ να παίξω πάλι στην ομάδα, να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία γράφοντας μέρος της ιστορίας του Συλλόγου».

Μοιράσου το