Παπανικολόπουλος: Παίξαμε πολύ καλά

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ απένειμε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ την προσεχή Τετάρτη (Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», 21:30).

«Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Στην πρώτη περίοδο είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στο Μπράουν και μετά στο αμυντικό ριμπάουντ. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, τα έμπειρα παιδιά κοντρόλαραν το παιχνίδι. Αντιδράσαμε μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι και ένα δύσκολο ταξίδι», ανέφερε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο γήπεδό μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας βοηθήσει και να μας δώσει την ώθηση για να κερδίσουμε».

Για τη δυσχερή βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παπανικολποπουλος δήλωσε:

«Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, το πρώτο που χρειάζεται είναι ηρεμία. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Μέξα που είναι ένας ταλαντούχος προπονητής».

Μέξας: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας, δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό αλλά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο γίνεται καλύτερα εστιάζοντας κυρίως στα παιδιά του Περιστερίου που παίρνουν τις επιθέσεις. Κάποιες φορές το καταφέραμε άλλες όχι. Πήραν μεγάλες αποφάσεις, έβαλαν μεγάλα σουτ κι εκεί έγινε η διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι μεγάλη η πίεση και αυτό επηρεάζει τις αποφάσεις μας στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να τα παρατήσουμε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Σήμερα είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας που ήταν πολύ σημαντική. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά με τα παιδιά που έχουμε, να βρούμε καλύτερη ισορροπία στην επίθεση, να πάμε στο Ρέθυμνο και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος, ο προπονητής του «δικεφάλου», είπε:

«Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι δικαιολογημένες. Ο κόσμος ήταν 40 λεπτά δίπλα μας και μετά το παιχνίδι έχει το δικαίωμα να αντιδράσει. Εμείς προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά την κατάσταση αλλά δεν είναι εύκολο να παλεύουν για τη σωτηρία της ομάδας. Οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών αλλά θέλουν υποστήριξη. Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση που τη βιώνουν τα παιδιά και κάθε ήττα είναι μεγαλύτερο βάρος από οποιαδήποτε ήττα γνωρίζει κάποια άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση δυσκόλεψε είναι δεδομένο. Όμως εμείς θα παλέψουμε μέχρι τελευταία στιγμή για τον στόχο».

Μοιράσου το