Παπαμάρκος: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, να ελέγξουμε το επιθετικό ριμπάουντ»

Άμεση προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν στο Περιστέρι winmasters αφήνοντας γρήγορα πίσω τους το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς το Σάββατο (7/3, 5.30 μ.μ., ΕΡΤ Sports HD) δοκιμάζονται στην έδρα του ΠΑΟΚ για την ΕΚΟ Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν σήμερα νωρίς από το Ισραήλ και πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αφού αύριο η αποστολή θα «πετάξει» για την Θεσσαλονίκη.

«Σεβόμαστε το κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ, γιατί παίζει για την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει πολύ τη νίκη, αλλά κι εμείς από την μεριά μας θα τα δώσουμε όλα γιατί επιθυμούμε να παραμείνουμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας» εξηγεί ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο του Περιστερίου winmasters.

«Έχει μια δυσκολία το παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προπονητή, ενώ υπάρχει και η πίεση της έδρας, περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε εκεί που βρισκόμαστε βαθμολογικά» εξήγησε ο Κώστας Παπαμάρκος και κατέληξε: «Πρόκειται για μια ομάδα που πέρα από το ταλέντο που διαθέτει μέσα από την ενίσχυση της το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, είναι πολύ καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Οπότε αυτό το στοιχείο εμείς πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα και να το ελέγξουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μοιράσου το