Παπανικολόπουλος: «Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά μέσα στην διακοπή» [vid]

Τα εύσημα στους παίκτες του για την σκληρή δουλειά όλο το τελευταίο διάστημα, έδωσε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όχι τόσο για το σημερινό ματς, αλλά για όλο αυτό το διάστημα των 20 ημερών της διακοπής και του αγώνα του κυπέλλου. Ουσιαστικά είχαμε οκτώ παίκτες καθώς οι άλλοι έλειπαν με την Εθνική ομάδα οι οποίοι δούλεψαν σκληρά και τους αξίζουν πολλά μπράβο» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν εντός πλάνου, ήμασταν σκληροί αλλά κάποια σουτ δεν μπήκαν, στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε με την ίδια ένταση, χτυπήσαμε τις αλλαγές του Προμηθέα και από τη στιγμή που ήμασταν πιο αποτελεσματικοί επιθετικά κερδίσαμε δίκαια… Θέλω να συγχαρώ τον Προμηθέα για την μέχρι τώρα πορεία του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεων του στην Ευρώπη».

Γιατράς: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Περιστερίου και την διοίκηση για την φιλοξενία»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι γιατί κέρδισε δίκαια. Εμείς κάναμε μια κακή εμφάνιση. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο» και συμπλήρωσε: «Να ευχηθώ καλή πορεία στο Περιστέρι και στην Ευρώπη, καθώς έχει ένα σημαντικό παιχνίδι. Όπως και εμείς την Τρίτη θέλουμε να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Τέλος, ο τεχνικός των Πατρινών αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο λέγοντας ότι «το ματς έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο, αλλά και στη διοίκηση του Περιστερίου για τη φιλοξενία».

Παρακολουθήστε σε βίντεο τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα:

Μοιράσου το