«Παιχνίδι που θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε» [vid]

Σε ρυθμούς ελληνικού πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» επιστρέφει το Σάββατο (29/2, 17.45, ΕΡΤ Sports HD) το Περιστέρι winmasters, μετά από την διακοπή της EKO Basket League.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να εμφανιστούν πανέτοιμοι για έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Απαιτείται να είμαστε επιθετικοί για σαράντα λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Τα παιχνίδια με τον Προμηθέα κρίνονται στις λεπτομέρειες, είναι κλειστά, γι' αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας και να αποφύγουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας», ανέφερε ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Πατρινούς και συμπλήρωσε:

«Έχει υπάρξει μια διακοπή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, όπου προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κομμάτια στο παιχνίδι μας και το ζητούμενο για όλους μας, τόσο για το προπονητικό επιτελείο, όσο και για τους παίκτες είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι, αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι».


Οι απαντήσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου στους οπαδούς του Περιστερίου winmasters για τον χαμένο ημιτελικό στην Πάτρα και το ματς του Σαββάτου εναντίον του Προμηθέα


Μοιράσου το