Χάτσερ: Στο τρίτο ματς όλα γίνονται

Εφικτή η πρόκριση του Περιστερίου winmasters στους οκτώ του Basketball Champions League, πιστεύει ο Γουιλ Χάτσερ, παρά την ποιότητα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμερικανός γκαρντ θεωρεί πως αν η ομάδα παίξει στο μάξιμουμ, περιορίσει τα τρίποντα της Χάποελ και ελέγξει τα ριμπάουντ, μπορεί να κερδίσει τη σειρά, ενώ σημειώνει πως η διακοπή στο αγωνιστικό πρόγραμμα θα βοηθήσει πολύ το Περιστέρι στην αποφόρτιση και στην ενσωμάτωση του νέου αποκτήματος, του Ντεάντρε Κέιν.

Εν τω μεταξύ, ορίσθηκαν οι ημερομηνίες και ώρες των δύο πρώτων αγώνων:

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Περιστέρι winmasters, 4/3, 19:15

Περιστέρι winmasters – Χάποελ Ιερουσαλήμ, 11/3, 19:00


– Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την κλήρωση που έφερε αντίπαλο του Περιστερίου ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης;

Χάτσερ: Η Χάποελ θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε όλοι πόσο σοβαρός σύλλογος και πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Παρ' όλα αυτά, μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά, αρκεί να μπορέσουμε να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Παίζοντας μία σειρά αγώνων, έχεις πάντοτε τη δυνατότητα να κάνεις πολλαπλές διορθώσεις και προσαρμογές. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι, όλα γίνονται.

– Ποιοι θα είναι οι σημαντικοί παράγοντες που θα κρίνουν την έκβαση της σειράς;

Χάτσερ: Από όσα ματς της Χάποελ έχω δει φέτος, διαπιστώνω πως είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα από τη γραμμή του τριπόντου. Άρα, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα ελεύθερα τρίποντά τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ ώστε να μην παίρνουν έξτρα ευκαιρίες στην επίθεση.

– Η σχεδόν εικοσαήμερη διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τι ρόλο μπορεί να παίξει για την ομάδα;

Χάτσερ: Νομίζω πως η διακοπή είναι σημαντική, ιδιαίτερα για την ομάδα μας. Από τον Οκτώβριο, παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα χωρίς διάλειμμα. Η διακοπή μάς δίνει την ευκαιρία να αποφορτίσουμε λίγο το μυαλό μας, να ανασυνταχθούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Κρίσιμο επίσης ότι έχουμε κάποιο χρόνο για να ενσωματωθεί στην ομάδα ο Ντεάντρε Κέιν, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί άνετα ως μέλος της ομάδας, στο παρκέ και στα αποδυτήρια. Ο Κέιν είναι ένας παίκτης – κλειδί στην προσπάθειά μας να έχει η ομάδα επιτυχημένη συνέχεια. Αυτή η διακοπή μάς δίνει τις ημέρες που απαιτούνται ώστε να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει το ρόλο που πρέπει.

Μοιράσου το