Παπανικολόπουλος: «Η Χάποελ είναι φαβορί για το τρόπαιο, αλλά έχει και αδύνατα σημεία»

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ βρίσκεται στον δρόμο του Περιστεριού winmasters στην φάση των «16» του Basketball Champions League που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γενεύη.

Οι Ισραηλινοί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Νίκος Παπανικολόπουλος ξέρει καλά πως ο αντίπαλος έχει και τρωτά σημεία και εκεί θα εστιάσει στην τακτική του.

«Το επίπεδο του Basketball Champions League είναι πολύ υψηλό στην φάση των «16» που βρισκόμαστε» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Περιστεριού winmasters όσον αφορά την σημερινή κλήρωση και συνέχισε:

«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης και η καλύτερη επιθετική ομάδα στο BCL». Και κατέληξε: «Θα έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά όλες οι ομάδες έχουν και τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους».

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων των δυο ομάδων θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο (19/2) με την πρώτη συνάντηση επί Ισραηλινού εδάφους πιθανότατα να ορίζεται στις 4 Μαρτίου.

Μοιράσου το