Παπανικολόπουλος: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο»!

Η αφομοίωση του τρόπου παιχνιδιού του Περιστερίου winmasters από τον Ντεάντρε Κέιν, μέσα από ταχύρρυθμα μαθήματα από το προπονητικό επιτελείο, αποτελεί την προτεραιότητα του Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το «ντεμπούτο» του στον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου την Τετάρτη (12/2) κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα και από χθες που έφτασε στην Αθήνα μαθαίνει τα συστήματα και τους συμπαίκτες του.

Από κει και πέρα, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη «μάχη» με τον Προμηθέα και στο Περιστέρι winmasters άπαντες έχουν επίγνωση της σπουδαιότητας του αγώνα.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ο ημιτελικός με τον Προμηθέα στην Πάτρα, που δίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος μας είναι η νίκη και η διεκδίκηση του τροπαίου, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, την δυναμική του αντιπάλου και το πλεονέκτημα που του δίνει το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Νίκος Παπανικολόπουλος και συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να φέρουμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον Οργανισμό του Περιστερίου. Κάτι που θέλουμε όλοι και το θέλουν όλοι στο Περιστέρι».

Μοιράσου το