ΚΑΕ Περιστέρι winmasters: Επόμενος στόχος το παιχνίδι κυπέλλου με τον Προμηθέα

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που για άλλη μια φορά στήριξε την ομάδα φτάνοντας μέχρι την Πράγα για να την υποστηρίξει στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Basketball Champions League κόντρα στη Νίμπουρκ.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, που ήταν η πρόκριση στους «16» του BCL, τώρα πάμε για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Το Περιστέρι winmasters ήθελε να έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του μέχρι το επόμενο, γι' αυτό και επικοινώνησε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προκειμένου να εξασφαλίσει εισιτήρια για τον ημιτελικό.

Η εισήγηση ωστόσο της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, δεν μας επιτρέπει να έχουμε δίπλα μας, τον κόσμο μας.

To Περιστέρι winmasters σεβόμενο την ΕΟΚ και όλους τους φορείς του αθλήματος, θα δώσει το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του, ένα αγώνα που τον περιμένουν ΟΛΟΙ στην πόλη μας, χωρίς την παρουσία των φιλάθλων μας, με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να γράψει ιστορία…

Μοιράσου το