Η μαγική βραδυά του Γκρέι [vid]

Ένα από τα σπουδαιότερα ματς της καριέρας του Στίβεν Γκρέι ήταν ο άτυπος τελικός με τη Μπάμπεργκ. «Φανταστικός ο κόσμος μας, παίζουμε με αυτοπεποίθηση όποιος και αν είναι ο αντίπαλος», λέει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Περιστερίου winmasters στα πλέι οφ του Basketball Champions League.

Αναλυτικά, τι ανέφερε ο Στίβεν Γκρέι

Για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ:

Το ματς με τη Μπάμπεργκ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου, το περίμενα με μεγάλη αγωνία και ένταση. Ήδη εβδομάδες νωρίτερα, γνωρίζαμε πόσο σημαντικό θα ήταν για εμάς το συγκεκριμένο ματς, ήταν σαν αγώνας πλέι οφ και για τους δύο και αυτό φάνηκε και στο παρκέ. Μάχες σώμα με σώμα για κάθε μπάλα, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με ένταση, σχεδόν απελπισμένα. Γι' αυτό και το γεγονός ότι στο τέλος ήμασταν εμείς οι νικητές είναι σπουδαίο για το ηθικό της ομάδας μας.

Για την πρόκριση στα πλέι οφ του BCL:

Δεν μπορώ καν να περιγράψω τη χαρά που αισθάνθηκα από τη στιγμή που προκριθήκαμε για τα πλέι οφ. Όλοι γνωρίζουμε πώς έχουμε δουλέψει σκληρά ήδη από την προετοιμασία από τον Αύγουστο και την αφοσίωση που έχουμε από την αρχή αυτής της σεζόν. Έτσι έχουμε οικοδομήσει αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες της ομάδας μας και προσβλέπουμε στην επόμενη πρόκληση, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Για την παρουσία των οπαδών του ΓΣΠ στα Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»:

Ο κόσμος του Περιστερίου ήταν το Α και το Ω στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Ανέβασαν την ένταση και για τις δύο ομάδες, πήγαν το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ένας παίκτης της Μπάμπεργκ μετά το ματς ήταν για τον κόσμο. «Στα βίντεο δεν φαινόταν έτσι -είπε- σήμερα βγήκε κάτι πολύ παραπάνω». Όλο αυτό ήταν για μένα μία απόδειξη της επιρροής που μπορεί να έχει ο κόσμος σε ένα ματς. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί.



Μοιράσου το