Παπανικολόπουλος: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με την Μπάμπεργκ» [vid]

Να μην σταθεί αρκετά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ επέλεξε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος δίνοντας το σύνθημα για την αναμέτρηση της Τρίτης (28/1) με την Μπάμπεργκ, όπου η νίκη θα φέρει τους «κυανοκίτρινους» στους «16» του Basketball Champions League.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, καθώς ο καθένας έδωσε ότι είχε και δεν είχε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει ανάλυση για την ήττα, αλλά δεν μπορούμε να την κάνουμε δημόσια… Αφήνουμε πλέον πίσω το συγκεκριμένο ματς» εξήγησε ο τεχνικός του Περιστερίου winmasters και συμπλήρωσε:

«Ακολουθεί το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάμπεργκ που είναι πολύ σημαντικό. Πλέον έχουμε φτάσει σ' ένα νοκ άουτ ματς, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, όπου αν κερδίσουμε θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, όπως έκανε και σήμερα με την ΑΕΚ. Τους θέλουμε δίπλα μας με την Μπάμπεργκ για να πάρουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε: «Πετύχαμε μια δίκαιη και σημαντική νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας που κάνει καλή πορεία τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League. Έχει καλό ρόστερ και πολύ καλή λειτουργία σαν οργανισμός. Εμείς ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος μέσα από την άμυνα μας στους δημιουργούς και εκτελεστές του Περιστερίου Χάτσερ και Γκρέι. Ταυτόχρονα στην επίθεση λειτουργήσαμε καλά, απλώς σε ορισμένες περιπτώσεις τα ανοικτά σουτ που είχαμε δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να ελέγχουμε τον ρυθμό περιορίζοντας την δράση των παικτών του Περιστερίου και κερδίσαμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι στις υποχρεώσεις του».



Μοιράσου το