Σαλούστρος: «Ένα ευχαριστώ στον κόσμο»

Στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που έβγαλε στο παρκέ μισή ώρα μετά το ματς με την Μόρναρ για το Basketball Champions League τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου για να τραγουδήσουν μαζί τους αναφέρθηκε ο Χρήστος Σαλούστρος, την επόμενη ημέρα της ευρωπαϊκής νίκης. Και ζήτησε να είναι στην θέση τους και κόντρα στην ΑΕΚ!

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Basketball Champions League απέναντι σε μια ομάδα που είναι φορμαρισμένη, όπως η Μόρναρ. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνή φόργουορντ του Περιστερίου winmasters, ο οποίος συνέχισε:

«Μισή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού βγήκαμε ξανά στο παρκέ, καθώς οι οπαδοί μας ήταν έξω και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα για την ομάδα. Μας υποστηρίζουν πολύ, το κάνουν από την αρχή της χρονιάς και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εύχομαι πραγματικά να τους δώσουμε μεγάλη χαρά το Σάββατο που έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ και σ’ ένα ντέρμπι που θεωρώ ότι το κοινό του μπάσκετ θα θέλει να το δει. Είναι μεγάλο ματς για μας!».

Όσο για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», υπογράμμισε: «Όπως και το παιχνίδι του πρώτου γύρου είναι ένα ματς που θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας να έχουμε 2-0 την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό και θεωρώ ότι πολλές φορές σ’ αυτά τα ματς η τακτική πάει… περίπατο και αυτό που εν τέλει μετράει είναι οι προσωπικότητες και το πόσο το θέλει κάθε ομάδα».

Μοιράσου το