Δεν προπονήθηκε ο Χάτσερ

Ούτε σκέψη για ξεκούραση δεν υπάρχει στο Περιστέρι winmasters, καθώς την προσεχή Τρίτη (21/1, 7μ.μ.) αντιμετωπίζει στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» την Μόρναρ από το Μαυροβούνιο για το Basketball Champions League (εισιτήρια εδώ).

Η νίκη επί του Πανιωνίου στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» έχει μείνει… πίσω, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και πολύ σημαντικές.

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μόρναρ είναι μονόδρομος για να γίνει άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για τους «κυανοκίτρινους» και γι' αυτό περιμένουν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με την μαζική προσέλευση του.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ λόγω του τραυματισμού του στο πόδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Μόρναρ.

Αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου. Ενώ, θεραπεία και ατομική προπόνηση έκανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στο πόδι.

Μοιράσου το