Παπαμάρκος: «Έχουμε υψηλό κίνητρο με τον Πανιώνιο»

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για το Περιστέρι winmasters, που θα αναμετρηθεί αύριο (18/1, 17.45 ΕΡΤ Sports LIVE) στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

«Έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Παπαμάρκου συνεργάτη του Νίκου Παπανικολόπουλου, για την αυριανή αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» και συνέχισε:

«Επειδή και στο πρόσφατο παρελθόν, προερχόμενοι από ένα ευρωπαϊκό ματς υψηλών απαιτήσεων δεν διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα που ακολούθησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά έχουμε δουλέψει πολύ περισσότερο σ' αυτό το κομμάτι. Υπάρχει η κούραση, γεγονός που είναι λογικό όταν έχεις διπλά παιχνίδια, αλλά οι παίκτες είναι επαγγελματίες και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το κλειδί είναι τα παιδιά να είναι πνευματικά έτοιμα για τον αγώνα αυτό και να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Όσο για τον Πανιώνιο που τελευταία παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, εξήγησε: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει παίκτες το τελευταίο διάστημα, γι' αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε περισσότερο στον τρόπο που παίζουμε εμείς το παιχνίδι βάζοντας τις δικές μας αρχές, επιβάλλοντας τον ρυθμό μας, για να φτάσουμε στη νίκη».

Μοιράσου το