Παπανικολόπουλος για την επικράτηση επί του Ρεθύμνου: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Νίκος Παπανικολόπουλος για τη νίκη επί του Ρεθύμνου στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» και το 10-5 ως τώρα στο πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και στο Ρέθυμνο για όσα έχει πετύχει. Είναι μια σκληρή ομάδα που ξέρει να παίζει αποτελεσματικά. Κερδίζαμε σημαντικές διαφορές μέσα στο ματς και τις χάναμε γιατί δεν ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και στις αρχές που διέπουν το παιχνίδι μας» δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος και συνέχισε:

«Το Ρέθυμνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάλυψε μια διαφορά 13 πόντων με τρία τρίποντα λόγω του Φράνκαμπ. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα ατού τους εκτός από τον Κάρτερ και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ρεθύμνου Βαγγέλης Ζιάγκος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που δεν είχαμε κυκλώσει, αλλά βάση της απόδοσης μας, πιστεύαμε ότι αν ελέγχαμε τον αριθμό των κατοχών και μέναμε κοντά στο σκορ, ίσως το κλέβαμε! Το Περιστέρι όμως έχει ποιότητα και βάθος και μας τιμώρησε».

Και κατέληξε: «Προσπαθήσαμε, αλλά καμιά φορά οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Είχαμε 13 άστοχες ελεύθερες βολές και σουτάραμε με 26% στα τρίποντα, ενώ από την θέση «4» που παραδοσιακά σουτάρουμε καλά είχαμε 0/10 τρίποντα. Αυτοί οι δυο παράγοντες είναι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος».

Μοιράσου το